Omniia

Hverdagens indretning

Den Ultimative Ungdomshybel

Nogle vokser nærmest fra teenage værelset til villa, vovse og Volvo uden noget imellem, men andre er heldige nok til at nå at nyde et par år i den lille lejlighed inden det er tid til at lave investeringen i det hjem man vil tilbringe resten af livet. Ja det er ganske rigtigt en ungdomshybel jeg taler om, men det betyder ikke at den skal stå på IKEA møbler, tværtimod.

Nej jeg taler om perioden hvor uddannelsen er overstået, du brænder igennem på jobbet og nyder at komme hjem at slænge dig på sofaen. Jeg har fundet et af mine yndlingsbilleder frem fra Instagram denne uge, en lille lejlighed hvor der er gjort plads til arbejdspladsen til venstre, et hyggeligt chill område ved vinduerne hvor jeg allerede kunne slænge mig og læse en bog og en stol i hvad der kunne være et tv område og så må sækkestolene flyttes når gutterne kommer over.

Jeg investerede selv i en lille sjov ting fra Kickstarter for snart et år siden og den er ankommet og virker helt efter hensigten. Den ville passe perfekt ind i denne lejlighed og jeg deler den derfor med jer herunder.

 

 

En lille projektor der kan monteres i enhver lampesokkel, et super smart koncept hvor projektoren er skjult til hverdag, men når gutterne kommer over og i skal se fodbold går du på projektoren med Airplay fra telefonen eller din iPad og højtalerne med Bluetooth. Herefter er det bare at se filmen på storskærmen imens der hygges i sofaen, bettes lidt på resultatet og cashout-funktionen og drikkes nogle øl. Når kampen er ovre og gutterne smuttet slukkes lampen bare og så er din stue tilbage til normalen.

Skal den lille lejlighed indrettes smart, gælder det om at tænke på om tingene let kan gemmes væk, ikke fylder meget eller måske endda har flere funktioner. Ikke alt behøver at opfylde alle kriterier, men der skal tænkes over dem.