Omniia

Hverdagens indretning

Den usynlige gæsteseng

For 20 år siden var tendensen at der blev bygget større og større, men med de stigende priser i byerne er det oftere og oftere de små lejligheder der er populære. De er nemlig mulige at købe for to almindelige lønmodtagerindkomster. Det betyder ofte et soveværelse til mor og far og så et børneværelse til hvert barn på 5-8kvm, men det tidligere så populære gæsteværelse/kontor er væk og det samme er det ekstra badeværelse eller det store walk-in tøjskab.

Men hvor skal gæsterne sove når der er besøg? Det er der måske en god løsning på med de rette møbler.

Når mange hører ordet sovesofa tænker de på teenageværelset og senge som giver ondt i ryggen. I lang tid var en sovesofa bygget på en bestemt måde og så var de næsten altid så hårde at sove på at man kunne mærke fjedrene i ryggen.

Noget man skal huske er at de var bygget til at man sov på dem hver dag, så de skulle kunne holde til en helt anden form for belastning. Men er det kun til gæster et par gange i måneden så kan en god stofsofa med skum faktisk gøre tricket og det er begyndt at gå op for mange. Det kræver nok en topmadras, så samlingerne ikke føles hele natten, men den kan stå rullet sammen i skabet til hverdag og så komme frem når gæsterne er der.

Gæsternes største frygt er de oppustelige luftmadrasser hvor vi nok alle har oplevet at vågne midt om natten fordi du rammer gulvet. Ligemeget hvor dyre man køber dem holder de ikke ret mange gange og resultatet er ødelagt nattesøvn og ømme kroppe.

Nej køb istedet en sovesofa der kan holde til både hverdag og gæster.

Find mere inspiration til jeres nye sovesofa på sovesofaen.dk