Omniia

Hverdagens indretning

DIY walk-in closet

I dag vil jeg gerne tale lidt om hvordan du får det ultimative garderobeskab og her mener jeg ikke bare et almindeligt skab, men et lille hus til alt dit tøj. Det er jo ting du skal have til hverdag, og då må det jo gerne bliver opbevaret på bedste vis, og hvad er bedre til det end et walk-in-closet? De fleste vil nok mene at et normalt skab kan gøre arbejdet, men man kan samle meget mere inspiration hvis man kan gå ind mellem tøjet. Lidt ligesom hvis du går ind i en tøjbutik, så bliver du jo som regel også lidt mere inspireret.

Hvis du kunne tænke dig sådan et skab, er der flere ting du skal være opmærksom på, for det første kræver det pladsen, dernæst skal du helst kunne finde ud af at samle herligheden også. Det drejer sig ikke om et ekstra værelse, men nærmere om et meget stort skab, som skal fremstå elegant. Der er mange måder hvorpå du kan gøre det, og jeg vil anbefale et rum på mindst 12 m2, som absolut minimum, da et sådant skab nemt kan æde de 3-4m2 op.

Sørg for at have udstyret i orden, det vigtigste er din egen sikkerhed, her vil jeg anbefale et par sikkerhedssko fra Sika, som er velegnet til brug indendørs, derudover så er sikkerhedsbriller en god ide. Sikkerhedsgiganten kan anbefales til det formål. Når din egen sikkerhed er på plads, skal du have fat på det nødvendige værktøj, alt efter hvilket materiale du vil bruge, så kan jeg anbefale dig at gå efter de gode mærker, her især når det kommer til stiksav og skrue/boremaskine, som er noget af det du kommer til at få mest brug for.

Når sikkerhed og værktøj er på plads, er det bare at tage fat i nogle gode veninder og deres kærester/mænd, og ellers komme i gang. Det er ikke nødvendigvis en træls opgave at bygge sit eget walk-in-closet, det kan være rigtig sjovt og hyggeligt og en opgave der kan styrke båndene hinanden imellem.

Selv render jeg med tanken om at få mig mit eget walk-in-closet, det kræver så bare at tiden er der til det. En af mine kammerater arbejder som tømrer, så der er jeg tilbudt både hjælp go værktøj, men det er projekt som ligger lidt ude i fremtiden. Det kræver også lidt penge, det er ikke helt gratis, selvom man bygger det selv.