Omniia

Hverdagens indretning

Find inspiration inden du begynder at bygge

Mange starter boligsnakken hos arkitekten, men vi vil klart anbefale at du starter med en aften med f.eks. Instagram hvor du virkeligt kan få åbnet en helt ny verden. Danmark er fyldt med kedelige typehuse og hvor de er billigere at bygge så sætter det også begrænsninger når huset skal bygges i moduler på en fabrik. Vælger du typehuset, så husk at det ikke behøver at ligne tegningerne indeni, gå ud og søg inspiration så du selv kan være med til at påvirke det.

Når man skal bygge et nyt hus fra bunden af er næsten alle muligheder åbne, det er kun budget og lokalplaner der sætter begrænsningerne og det giver derfor god mening at bruge lidt tid på at åbne nogle kreative muligheder. Det er dit hjem for måske resten af livet i er i gang med at planlægge og det sjoveste når byggeriet er færdigt er at se de små detaljer man selv har været med til at bestemme.

Som ejer af en byggegrund er du sjældent ekspert i design af boliger, det er her din arkitekt kommer ind i billedet. Men arkitekten er altid åben overfor inspiration og jo mere forberedt du kommer, jo færre timer skal han bruge på at få det fra dit hoved ned på papir.

Vi vil her i denne post kommer med 3 Instagram kontoer du kan bruge til at finde inspiration inden den sidste blyant streg er sat på tegningerne og så har de fleste af dem også gode ideer til indretningen når væggene er oppe.

Inspire Me Home Decor


Med over 4 millioner følgere er Inspire Me Home Decor en af de store Instagram kontoer indenfor indretning og bolig design.

På kontoen finder du hovedsageligt billeder fra Amerikanske hjem og det kan godt inspirere danskere der kun kender til minimalistiske byggestile. I USA med hjemmet gerne være hyggeligt og rummene har lidt flere møbler, men det gør også bare at man allerede ud fra billedet kan forestille sig alle de hyggelige aftener ved pejsen.

Megan Pflug Designs

Et opslag delt af Megan Pflug Designs (@mepflug) den


Megan er indretningsarkitekt, og en virkeligt dygtig en af slagsen. Hos hende vil du hurtigt finde inspiration til hvordan områder af huset kan forvandles og så slipper du for at betale for din egen indretningsarkitekt.