Omniia

Hverdagens indretning

Online Indretning

Indretning handler om det visuelle og når folk møder mig for første gang er deres første spørgsmål ofte “Kan du vise os din plan inden du udfører den?” Noget der for 10 år siden ikke var muligt på andet end store projekter hvor vi havde designere til at lave rummene i 3d og præsentere det til kunden eller tegnere til at tegne en skitse af rummet. Det er dog helt ændret og idag kan jeg på 2-3 timer ofte lave en rå skitse af et helt hjem, noget jeg vil vise dig hvordan jeg gør i artiklen her.

Det værktøj jeg viser her i artiklen er RoomSketcher, et værktøj du selv kan bruge gratis. For mange af tingene skal du dog betale 49 USD om året, men står du og vil designe dit nye hus er det penge der er givet godt ud. Jeg arbejder for tiden også med at udvikle mit eget system i samarbejde med Indexed, men det er jeg ikke helt klar til at vise endnu.

Step 1 – En plantegning

Dette skridt er det første og det er her du tager plantegningen af jeres hjem og gør digital. Alle faste møbler, døre, vinduer, vægge o.lign tegnes ind og du får et komplet overblik over huset og mulighederne. Det er dette du senere brugere til at lave dit hjem i 3d og indrette det.

 

 

Step 2 – 3D og indretning

Det næste skridt er at gå ned i 3d mode, sætte de korrekte døre, tapet, gulv og lofter ind i huset. Når de rå rum er klar kan du gå igang med at indrette og der er virkeligt mange muligheder for det i Room Sketcher.