Omniia

Hverdagens indretning

Velkommen til

Endelig skete det! Jeg kan slet ikke få mine arme ned! Jeg har oprettet en blog, og jeg håber det bliver den bedste på hele internettet! Spøg til side og stort velkommen til. Læser du det her har du fundet min lille-bitte blog på det store internet og valgt at trykke dig lige præcis herind. Tak for det.

Bloggen her er min allerførste og jeg skal på forhånd undskylde for sjove artikler, mærkelige fejl eller måske helt skæve og upassende indslag! Man får dårlig humor, når der kun er et par år til de 30!

Min store plan er at få skrevet en frygtelig masse om hvordan du kan indrette og designe dit hjem, eller værelse eller vogn! Uanset hvordan du bor, så er jeg sikker på min blog nok skal smide noget inspiration af sig! Det er alt fald min store plan.

Næsten alle hjem er indrettet forskelligt og det er en rigtig god ting, da det giver en diversitet, og en mulighed for at udfolde sig. Personligt går jeg rigtig meget op i hvordan mit hjem er indrettet, her med fokus på at det skal være praktisk, men også pænt. Det kan ofte være meget svært, lidt ligesom med biler, når man står skal fremvise sin spritnye Ford C-MAX eller VW Touran, pæne er de jo sådan set ikke, men de er praktisk på et helt uset niveau.

Her på bloggen vil jeg også forsøge mig med egne tanker og guides i forhold til hvordan et hjem kan indrettes. Som jeg har skrevet, så er et meget forskelligt person til person, hvordan man helst vil have det skal se ud. Mine inputs tager udgangspunkt i min egen tankegang, som hedder sig praktisk med pænt på!

Jeg glæder mig til at se dig på bloggen og vil ønske dig god læselyst!